Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA PROJEMİZ BAŞLAMIŞTIR.
  • Haber Konu : SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA PROJEMİZ BAŞLAMIŞTIR.
  • Haber Tarih : 07.02.2023
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Belediye Başkanımız M. Salih GÜRTÜRK’ün Mart 2019 yerel seçimi öncesi vaatleri arasında yer alan ‘Sokak Sağlıklaştırma Projesi’ başladı. Belediye Başkanımız M. Salih GÜRTÜRK; Projenin hayata geçirilmesinde büyük katkılarından dolayı Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet SEKMEN beye ve çalışma ekibine teşekkürlerini sunarak, gerçekleşecek olan projeyle birlikte görüntü kirliliği bertaraf edilip beldemizde özgün mimarinin ön planda olduğu estetik, modern bir görünüm kazandırılması, görsel bütünlükle beldemizin güzelliğine güzellik katılması hedeflenmektedir. Ayırıca, Sokak Sağlıklaştırma’ projemizle birlikte belde merkezine modern bir görünüm kazandıracağız. Bu çalışmayı hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Çünkü proje güzergahında çalışan esnaflarımız var. O esnaflarımızın da ticaretini etkilemeyecek, onları mağdur etmeyecek şekilde çalışmaları bir an evvel tamamlamak istiyoruz. Beldemizin görünümüne önemli katkı sağlayacak olan bu projemiz Sungu’muza hayırlı olsun.”
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf